Program zdravog spavanja

U našoj  ponudi koju imate priliku da vidite na javnim promocijama možete odabrati proizvode koji Vam omogućavaju zdravije spavanje i bolji san. Iz naše bogate ponude izdvajamo.

Jastuk MINT

Promena temperature, dugi sati provedeni ispred televizora ili računara, svakodnevni stres i nedostatak fizičke aktivnosti, uzrokuju bol u vratu i leđima.
Ako tome dodamo i nepravilan položaj glave i vrata noću (najčešće zbog neadekvatnog izbora jastuka), neretko ćemo se probuditi sa ukočenim vratom i ramenima sa osećajem da smo umorni iako smo tek ustali.

Naš jastuk odgovara vašim potrebama i probudićete se sa osmehom na licu.

Korišćenjem ovog jastuka na boku ili na leđima on se prilagodjava položaju glave. Popušta gde treba i podupire vratni deo kičme. Do mozga dolazi dovoljno kiseonika i dovoljno krvi i ujutru nema bolova u vratnom delu, što je posebno bitno kod ljudi koji imaju problem sa glavoboljom, vrtoglavicom, spondilozom ili okoštavanjem vratnog dela kičme.

Percepcija komfora je individualna, ali postoje neka pravila koja važe za sve kvalitetne jastuke:

  • Adekvatna podrška za vrat i glavu kao garancija za zdrav odmor i udobnost sna;
  • Prijatan osećaj opuštenosti i relaksacije mišića;
  • Vraćanje jastuka u svoj prvobitni oblik ubrzo nakon što se probudite i ustanete iz kreveta;

Podloga MINT

Podloga specijalno dizajnirana da Vam pruži kraljevski komfor i opuštanje i pritom zaštiti Vaše zdravlje u Vašem krevetu.

Delovi podloge :

Silver safe

Podloga na sebi ima SILVER SAFE tehnologiju. Zbog čega silver? Zato što je to srebro a srebro je metal, čija su svojstva sprečavanje neugodnih mirisa. Fantastično provodi toplotu kroz naše telo.Ono što je izvorno je da se srebro već stotinama godina koristi u medicini i kao antiseptik uništava 650 vrsta virusa, gljivica i bakterija. Srebro ispušta jone koji otvaraju membrane bakterija i na taj način sprečavaju njihovo razmnožavanje. Preporučuje se ljudima koji imaju problema sa kožom, ekcemima, blažim oblikom psoriaze itd.

Hladno livena pena

Već smo spominjali hladno livenu penu. Njena svrha u podlozi je da podupire kičmu gde je to potrebno i da popušta gde je neophodno. Kada spavate na običnom ležaju, opterećenje je tamo gde je čovek najteži odnosno u zadnjem delu našeg tela. Samim tim najčešće strada lumbalni deo kičme u pršljenovima između L1 i L5 . Zadnji deo propadne, a ono što ne možete videti je da u lumbalnom delu pršljenovi dodiruju jedan drugi. Između njih ne postoji onaj prazni hod tako da se tečnost koja se nalazi između njih ne može obnavljati, regenerisati, odnosno dopunjavati. Hladno livena ima efekat pružanja udobnosti, s tim što se njeni efekti smanjuju ukoliko je postavljena na loš dušek.

Magnetne trake

Dolazimo do jednog od najvažnijih delova podloge a to je magnetna terapija. Magnetne trake koje formiraju jedno jako magnetno polje prečnika 1m, koje nas štiti od svih vidova geopatogenih zračenja, podzemnih voda, hartmanovih čvorova, kao i opasnog elekrtomagnetnog smoga koji dolazi od pomenutih kućnih aparata. Unutar podloge nalazi se 5 magnetnih traka prirodne rude magnetita koji se dobijaju iz vulkanske oblasti vulkana Etne u Italiji. Magnetna terapija primenjuje se u skoro svakom lečenju bolesti kičme, kostiju i reumatskih oboljenja. Magneti koji se u njima nalaze, u mnogome poboljšavaju naše zdravlje kada su kosti i zglobovi u pitanju. Poboljšava cirkulaciju i smanjuje bolove u šakama, laktovima, ramenima, kukovima, kolenima, skočnim zglobovima, bilo kakve ukočenosti da su u pitanju, magneti vrlo efikasno deluju. Evo i kako. Kod hroničanog problema sa nekim zglobom ili reumom, znamo da se vezivna tkiva vremenom oštete. Obzirom da u krvi imamo gvožđe u vidu hemoglobina, magneti spajaju ta vezivna tkiva, obnavljaju hrskavicu do odredjene granice, povećavaju pokretljivost zgloba i tako u velikoj meri smanjuju bolove. Neće izlečiti reumu, ali će svakako onima koji je imaju omogućiti lagodniji život. U terapiji se nalazi pet traka.

Hartmanova mreža

Hartamnova mreze koja se nalazi sa donje strane i neutrališe sve vidove hartmanovog zračenja da možete bezbrižno spavati.

Mint

Kapsule nane utkane su u podlogu pa vašim okretanjem u toku noći oslobađate prijatne arome koje deluju umirujuće na vaš organizam. Zahvaljujući nani i njenim mirisima utičete na pročišćavnje vaših disajnih puteva

Podloga INFRA RED 

Sastav:

Isto kao kod podloge Mint i biomagnetne terapije sastav ove podloge odgovara sastavu podloge Mint. U Infra red terapiji je umesto magnetnih traka ubačeno infra crveno zračenje koje pokreće sistem instaliran u samoj podlozi.

Upotreba:

Isto kao podloga Mint biomagnetna terapija + Infra red zračenje koje pomaže u detoksikaciji organizama i pomaže pri radu unutrašnjih organa (jetre, bubrega, žucne kese, crevne flore…). Povoljno utiče na reumatske bolesti time što pruža osećaj toplote tokom čitavog perioda sna. Pogodno za starije ljude koji pate od “ hladnih nogu “.

Korektor MINT

Sastav:

Isto kao kod podloge Mint i biomagnetne terapije sastav ovog korektora odgovara sastavu podloge Mint. U korektoru je radi udobnosti ležanja u toku noći umesto 2 cm memori pene ubačeno 5 cm hladno livene pene.

Upotreba:

Isto kao podloge Mint biomagnetna terapija +
kod korektora hladno livena pena daje potporu kičmenom stubu i pomaže kod korekcije loših dušeka koji vam zadaju bolove u ledjima. Hladno livena pena sprečava zadržavanje mikroba i razvoj oboljenja kožnih i disajnih puteva. Pomaže pri pravilnom rasporedjivanju telesne težine i obezbedjuje udobnost.

Podloga AMETHYST

Sastav:

Naš ekskluzivni proizvod koji ne možemo uporediti ni sa jednim drugim. Pamuk protkan srebrnim nitima, kašmir, bambusova vlakna i prah ametista.

Upotreba:

Zbog svoje jake energetske vrednosti direktno utiče na ćelijske frekvencije u našem organizmu, poboljšava imunitet i ubrzava metabolizam. Smanjuje mogućnost nastanka psihosomatskih oboljenja (loše raspoloženje, anksioznist, depresija…). Viševekovno je poznato da ametist odbija svu negativnu energiju i loša zračenja pa se preporučuje osobama svih uzrasta.