Stepen preciscavanja preko 99,98%

Motor: Funkcionalnost i dizajn u harmoniji!

Motor Primaga pleni svojim jedinstvenim dizajnom. Njegove specijalne karakteristike vide se na upravljačkoj ploči i do njih se dolazi upotrebom rotacionog dugmeta.Uređaj  uz pomoć vode koja u kombinaciju sa centrifugalnom silom od gotovo 25 000
obrtaja, zadržava sve nečistoće sa kojima dođe u kontakt.

Vodeni tank

Prašina nema šansu!
Primago uređaj radi bez filtera, HEPA filtera, filtera motora, izduvnih filtera itd.Primago uređaj radi na bazi filtracije uz pomoć vode i uspešno žadržava neprijatne mirise i sitnu prašinu.

Postolje

Brzo i fleksibilno na putu!
Točkići na postolju omogućavaju optimalnu fleksibilnost. Oni garantuju da će Vas Primago pratiti gde god pošli.

Koncept

Specijalno za Primago uredjaj razvijen je dvostruki separator. Separator koji nudi dva separatora u jednom.

Koso rasporedjene lamele u gornjem delu uzrokuju veću turbulenciju u vodi tako da brže vezuju čestice prašine, grinja i alergena. Pravo rasporedjene lamele u donjem delu smanjuju otpor separatora u vodi i doslovno guraju vodu prema vrhu separatora. Lamele postavljene na ovaj način kupe vodu kao mlin čime bukvalo peru vazduh u tanku Primago uredjaja.

Kao rezultat rada separatora iz Primago uredjaja izlazi vazduh opran kao posle olujne kiše.

  • Vlažnost vazduha 50% 50%
  • Uklanjanje grinja 90% 90%
  • Aromatične komponente 15% 15%

Neverovatni rezultati

U prirodi postoje brojni alergeni koji utiču na pojavu simptoma alergije i astme. U pokušaju sprečavanja napretka bolesti mnogi ljudi pribegavaju raznim neproverenim metodama. Međutim često to ne donosi željene rezultate.

Primago aromatizuje i čisti vazduh čineći prostor u kom boravite svežim i čistim.

Izazov

Ono što odvaja moderan i savremen Primago sistem od konvencionalnih usisivača jeste sistem filtracije. Konvencionalni usisivači pokušavaju da sakupe prašinu, grinje i alergene u kese ili posude. Nažalost, uspeh je kratkoročan, a prašina, grinje  i alergeni se ubrzo vraćaju tamo gde im nije mesto. To se dešava zato što posle kratkog vremena prašina, grinje i alergeni budu izbačeni sa zadnje strane usisivača sa vazduhom koji izlazi iz njih.

Rešenje

Primago sistem vezuje prašinu, grinje i alergene za vodu. Na taj način on uklanja opasnost iz Vaše okoline i štiti Vas i Vaše najmilije. Primago štiti ono Vama najvažnije a to je zdravlje Vas i Vaše porodice.